Bespoke Furniture Hotel Project Fabricage

Please rate this product

Bespoke Furniture Hotel Project Fabricage

Wij zijn specialist exclusief interieur design meubilair voor luxe hotel projecten produceren met een hoge kwaliteit meubels , zouden wij produceren uw meubels aangepaste hotels en projectmeubilair , bieden een verscheidenheid meubels voor op maat gemaakte meubels , meubels slaapkamer , meubels woonkamer , meubels eetkamer , restaurants en bars.

Furnira Meubilair Hotel Projects divisie biedt design- driven volledige meubilair en stoffering oplossingen voor de horeca. Onze hoogopgeleide projectteams werken met elke klant om effectief behoeften te identificeren en hen te ontmoeten met precies de juiste combinatie van producten en diensten , met een team van gespecialiseerde ontwerper op het gebied van gastvrijheid.

Wij kunnen verschillende hotelkamer meubels en project meubilair voor kleine hotels , op maat gemaakte meubels , boutique hotels , diamant hotels en vijfsterren hotels . Verschillende materialen gecombineerd met vakkundige hout vakmanschap tot grote kwaliteit voor alle eisen te waarborgen.

Onze plicht is om u tevreden te zetten onze ervaring en onze know -how tot uw dienst , met volledige inachtneming van de timing , het budget en de kwaliteit , wij luisteren naar u om in staat om uw wensen te vertalen , werken we samen met u en met uw technici om samen uitstekende resultaten.

Bespoke Furniture Hotel Project Fabricage